Balmumu Kumaş, Balmumu Bez, Balmumlu Kumaş, Saklama Kumaşı, Balmumlu Bez ya da Balmumu Saklama Kağıdı?

Balmumu Kumaş, Balmumu Bez, Balmumlu Kumaş, Saklama Kumaşı, Balmumlu Bez ya da Balmumu Saklama Kağıdı?

Bu yazımızda bizlere Balmumu Kumaş ve Balmumu Keseler hakkında en çok sorulan soruları ve cevapları derlemek istedik. Yazımızda yer almayan fakat aklınıza takılan başka sorular olursa bizlere sormaktan lütfen çekinmeyin.


Balmumu Kumaş ve Keselerin kullanım ömrü ne kadardır?

Kullanım talimatlarına uyulduğu takdirde 1 yıla kadar ( yaklaşık 100 defa ) kullanılabilmektedir.


Kullanım talimatı nedir?

Yumuşak bir sünger vasıtasıyla ekolojik bir bulaşık deterjanı veya sabunla soğuk su kullanarak Cotton Bee’ yi yıkayabilir, tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Cotton Bee, bulaşık makinesi ve mikrodalga için uygun değildir. Doğrudan sıcağa ve yüksek ısıya maruz bırakılmamalıdır. Sıcak suyla yıkanamadığı için sağlık açısından tavuk, balık ve et sarılmamalıdır.


Balmumu Kumaş ve Keselerin içeriğinde ne var?

Dünya çapında geçerliliği olan GOTS sertifikalı organik pamuklu kumaşa, doğal balmumu, çam reçinesi ve hindistan cevizi yağının emdirilmesi ile üretilen Cotton Bee balmumu kumaş/kese; streç film ve buzdolabı poşetine alternatif, yıkanabilir, tekrar kullanılabilir, doğa dostu bir üründür.


GOTS Nedir?

Global Organik Tekstil Standardı (GOTS), kumaş ve tekstil ürünlerinin hammaddesi, üretimi, etiketlenmesi gibi tüm süreçlerini kapsayan, bu ürünlerin organik tekstile uygunluğunu garanti eden bir sertifikadır.


Derin dondurucuda kullanılabilir mi?

Elbette kullanılabilir. Buzluktan çıkardıktan sonra birkaç dakika buzunun erimesi için beklerseniz rahatlıkla açabilir ve kullanabilirsiniz.


Plastiğe kıyasla daha mı sağlıklı?

Gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki; Evet. Cotton Bee Balmumu Kumaş ve Keselerin içeriğindeki hammaddelerin tamamen doğal olması nedeniyle sağlığa hiçbir zararı bulunmamaktadır. Bu nedenle kanserojen içeriğe sahip plastiklerin gıdalarla temasıyla oluşan sağlık sorunlarıyla kıyaslanamayacak denli büyük bir fark mevcuttur.


Sağlıklı olması dışında başka faydaları var mı?

Cotton Bee Balmumu Kumaş ve Keseleri, sebze, meyve, yeşillikler ve ekmeklerinizi sarmak için kullanabilmektesiniz. Ortalama birkaç günde sararmaya ve bozulmaya başlayan gıdalarınız, ürünlerimiz ile adeta ‘mumyalandığı’ için çok daha uzun süre tazeliklerini koruyabilmektedir. Bu sayede gıda israfının önüne geçen, aile bütçesine olduğu kadar ülke ekonomisine de dolaylı yoldan katkı sağlayan; ayrıca doğada yüzlerce yıl yok olmayan plastik kullanımını da azaltması, kullanım ömrü sona erdikten sonra doğada çözünebilmesi nedeniyle çevre dostu bir üründür.


Yerli üretim midir?

Cotton Bee şirketi yerli bir firma olup “ülkemiz kazansın” prensibimiz gereği satışa sunduğumuz tüm ürünlerimiz doğal, sürdürülebilir ve yerli üretimdir.


Toptan alımlarda indiriminiz mevcut mudur?

Çoklu alımlar için internet sitemizde Anasayfanın en alt sekmesinde yer alan Toptan Satış formunu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz.


Yurt dışı satışınız mevcut mudur?

Evet, siparişinizi oluşturmadan önce adres bilgileri için whatsapp veya instagram üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.


Kapıda ödeme seçeneğiniz mevcut mu?

Şu an için mevcut değil ama taleplerinizi bildirmeniz halinde bu seçeneği de aktif hale getirebiliriz.


İnternet siteniz dışında Cotton Bee ürünlerini nereden temin edebiliriz?

İstanbul için açık adres bilgileri aşağıda belirtilen Tabi Tasarım mağazasından ürünlerimizi temin edebilirsiniz. Diğer iller için talep ve öneri bildirmeniz halinde ürünlerimize online erişim dışında başka alternatifler de oluşturmak isteriz.

Tabi Tasarım : Aziz Mahmut Hüdayi, Uncular Cd. No:11, 34672 Üsküdar/İstanbul


İmalatçıyım ve ürünlerimin Cotton Bee prensiplerine uygun olduğunu düşünüyorum, aranıza katılmak için ne yapmam gerekir?

bilgi@cottonbeeonline.com mail adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.


*Sosyal medya hesaplarımız üzerinden gelen sorular derlenerek hazırlanmıştır.