Balmumu Kumaş ve Keselerimizin Hikayesi

Balmumu Kumaş ve Keselerimizin Hikayesi

Balmumu kumaş ve keselerimizin üretim hikayesi bundan yaklaşık 4 yıl önce başladı. Eski takipçilerimiz bilirler, Türkiye pazarından önce Amerika’da satışına başladığımız balmumu kumaşlarımızı üretirken amacımız; hem doğa dostu ve sağlıklı ürünlerle kullanıcıları buluşturmak, hem de yerli hammadde ile ürettiğimiz ürünleri yurt dışında satışa sunarak ülkemize döviz girdisi kazandırmaktı.


Beeswax wrap olarak bilinen, streç film ve buzdolabı poşetine doğal bir alternatif olan, yıkanarak tekrar kullanılabilen, gıdaların uzun süre taze kalmasını sağlayan, doğada çözünebilen ve insan sağlığına hiçbir zararı bulunmayan bu kumaşları ülkemizde de satışa sunmak istedik ve bu ürün için bulduğumuz Türkçe isim “balmumu kumaş” oldu.


Takipçilerimiz tarafından çokça beğenilen balmumu kumaşlarımızdan sonra balmumu keselerimizi de ürettik. Yerli, doğal, çevre dostu ve sürdürülebilir olma prensiplerinden taviz vermeden farklı ürün çeşitlerini de imalat zincirimize ekleyerek bugün Cotton Bee olarak, doğal ve çevre dostu ürün kullanıcılarına farklı alternatifler sunmaya devam etmekteyiz.


Ayrıca minimalist yaşam konusunda da hassas davranarak günlük hayatta ihtiyaç duymayacağımız, kullanışlı olmayan, tarafımızca deneyimlenmemiş hiçbir ürüne internet sitemizde yer vermediğimiz gibi ürün fiyatlarımıza tüm zorlu piyasa şartlarına rağmen bu 1,5 yıllık süre boyunca zam yapmadığımızı, istikrarlı fiyat politikamızı sürdürdüğümüzü de belirtmek isteriz.


Bizler insanları tüketime değil daha az atıkla daha doğal, daha sağlıklı ve akılcı harcamalarda bulunarak gezegenimize evimiz gibi bakmamız gerektiği kanaatindeyiz. Sizlerin beğeni ve destekleriyle ürün çeşitliliğimizi ve üretimlerimizi, yeniliklerle beraber geliştirmeye devam edeceğiz. Çok yakında yeni ürün çeşitlerimizle karşınızda olmak dileğiyle.